ÚJ TARTALMAK

K.S.A - Kronológikus Spirituális Adattár



Ezt eredetileg egy cikknek, cikksorozatnak szántam, de praktikusabb volt a témának egy külön weblapot létrehozni, ahol a vonatkozó tartalmak, adatok a kategorizálásnak köszönhetően átláthatóbbak, hozzáférhetőbbek bárki számára. A K.S.A lényege:
Az oldal elsődleges célja, hogy felsorolásszerűen bemutassa a történelem során élt fontosabb spirituális mesterek, szellemi tanítók, szent királyok stb. működésének idejét, helyét időrendi sorrendben. Munkásságuk terjedelmes kifejtése nem célja az oldalnak, ennek ellenére lehetséges, hogy a későbbiekben ilyen jelegű információkkal is ki lesz egészítve a tartalom....

Az oldal tartalmaz e mellett egy, a különféle szent és történelmi írások keletkezésére vonatkozó kronológikus listát is, illetve más, a téma szempontjából érdekesnek és hasznosnak vélhető információt.
Az oldal azoknak készült, akik gyorsan, egyszerűen át szeretnék látni a spiritualitás történetének egészét évszámos bontásban.
Az egyes listák folyamatosan bővülnek, illetve az újabb és pontosabb információk birtokában folyamatos pontosításra kerülnek.
Az oldal címe:
www.kronologikusadattar.blogspot.com

Szinay Balázs




Oszdd meg:

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2014 Comitatus folyóirat. Designed by OddThemes